State Fair, Halloween ja muu

Hei-hei! Polegi siia blogisse enam ammu postitanud, kuid sai lubatud, et selleks korraks teen juttu State Fair´ist, Halloween´ist ning Red Ribbon week´ist.

Peale Homecoming tantsu, mis lõppes öösel, tuli mu sõbranna minu poole ööbima ning järgmisel hommikul sõitsin koos oma area rep´i, tema kahe tütre ning vahetusõpilasega Prantsusmaalt Texase State Fair´ile. Igal osariigil on sügisel oma osariigi laat, kus on erinevad söögikohad, näitused, loomad, lõbustuspark ja muud põnevat. Enne laadale minemist peatusime, et süüa hommikusööki. Veetsime laadal terve päeva ning tore oli kohata ka vahetusõpilast Prantsusmaalt.

Vasakult: prantsuse võp, minu area rep tütred ning mina (taga paistab “Big Tex” kuju)

Halloween oli 31. oktobril ning samal nädalal peeti minu koolis Red Ribbon Week´i. See on iga-aastane üleriigiline ennetuskampaania lastele ja noortele alkoholi ja tubakatoodete vältimiseks. Koolides peetakse seda stiilinädalana ning selline nägi välja meie nädalakava:

Mina võtsin rohkem osa kahest viimasest päevast, kuna vahetusõpilasena ei ole mul palju asju (vähemalt siis ei olnud haha). Neljapäeval läksin kooli kohvriga ning reedel olime mina ja mu sõbrad Powerpuff Girls.

11. novembril oli veteranidepäev, mis on pühendatud Ameerika sõjaväes käinud inimestele ning ka sõduritele, kes sõjas langenud on. Viisime oma koolis läbi programmi õpilasesinduses olevate inimestega. Vaatama olid kutsutud veteranid ja nende perekonnad, neile pakuti ka hommikusööki. Ka minu host isa on veteran.

Selleks korraks tõmban postituse kokku ning järgmises postituses räägin veidi pikemalt Thanksgiving´ust ja Mustast reedest. Mul on oma vahetusaasta instagramikasutaja ka,(annemai_in_usa) kuhu postitan pilte vahetusaastast.

Kohtumiseni peagi!

Annie.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: